Jennie

Om oss Jennie

Har alltid velat ha en egen hund sedan barnsben. Efter många aktiva år inom fotbollsvärlden lades den på hyllan 2005 och hundvärlden öppnades. Det är jag som"står" för den aktiva hundträningen i familjen. Under åren har jag utbildat mig till allmänlydnadsinstruktör, agilityinstruktör - A1 och tävlingsledare i agility. Jag har också under ca fem års tid suttit i styrelsen som ledamot för Ystad BK samt som sammankallande i utbildningskommittén. Jag har även under ett år suttit som suppleant i styrelsen för Svenska Griffonsektionen. Innan jag skaffade hund gick jag "förberedande" kurser så som "Att skaffa valp" och "Min valp" som Sydskånska Kennelklubben arrangerade. 

Vill du kontakta oss - klicka här!

Roger

Om oss Roger

 

Har politik som sitt största intresse. Trots att det inte är han som "står" för den aktivahundträningen har han inget emot att involvera sig i djuren vad gäller vardagssysslorna samt att följa med på bl.a. hundutsällningar, tävlingar o.s.v. Världens bästa husse tycker djuren! Här tillsammans med Ådi och Alfons.

Våra Djur

 

IMG_8837

 

På bilden ser ni Alfons, Bilbo, Taylor och Ådi. Ådi, Bilbo och Taylor har egna sidor - kika i menyn. Alfons har gått över regnbågsbron - läs mer under ♥ Våra Änglar 

Ådi och Bilbo (samt Alfons) är av rasen Griffon Belge. Vill du veta mer om rasen, klicka här

Taylor är en jaktcocker - mer info kommer.. 

 

 

 

Om oss Tiff

 

 

Tiffany är "utekatten" i familejn men ja, hon går ut och in i källaren som hon vill och trivs med det.Hon är grym på att fånga möss och andra smådjur. Är rätt reserverad men accepterar att vi (husse & matte) hanterar och kelar med henne.

På Landet

 

Vi bor i en liten by ute på landet...

Om oss trädgården Om oss utsikten 

Till vänster: Uterummet och en del av vår trädgård!

Till höger: Utsikten från trädgården!

♥ Våra Änglar ♥

 ♥ Klicka på bilden för att komma till sidan ♥           sovgott