♥ ALFONS ♥

Text kommer men eftersom att detta är väldigt känslosamt får jag ta det i små små steg...

 

Sov gott min räddare - min klippa, Du fattas mig 

 Alfons Hundalandet Alfons 2018.07.10

Alfons 2018.07.11JPG Alfons 2018.07.112

 Här kan ni läsa och se mer om Alfons på hans egna sida... 

♥ NALLE - MAJA ♥

 Text kommer men eftersom att detta är väldigt känslosamt får jag ta det i små små steg...

 

 Sov gott min Sessa, min skönhet och tack för 17 underbara år tillsammans. Du är saknad ♥

IMG_4514 IMG_7964

IMG_1037

IMG_0850 IMG_0874

♥ GOLIAT ♥

 

Han föddes den 20 maj 1999 i hemmiljö hos en "familjemedlem" och som jag hade längtat efter detta liv. Det blev tre små liv i kullen, två killar och en tjej. En hane ville jag ha och eftersom att jag stod som nummer två i "kön" fick det bli den hanen som blev över. Men vilken pojk jag fick! Goliat visade sig ha allt jag önskat. Han hade ett bra lynne, snäll och harmonisk, lätt hanterlig och fylld med humor. Dessutom var han en väldigt ståtlig kille. Under sina glansdagar vägde han över sex kilo, muskulös och vacker. Det kom också att visa sig att Goliat var en hälsosam och frisk kille. Första gången vi fick söka veterinär p.g.a. av sjukdom var han 13,5 år. 

Under de första åren tillsammans bodde vi i lägenhet, vilket satte vissa begränsningar gällande att få strosa i naturen. Men han älskade att sitta på balkongen/balkongräcket och spana. 2007 flyttade vi ifrån Malmö och till hus där han trivdes som fisken i vattnet. Han älskade att få gå ut och in som han ville. Att han var herren på täppan i hemmet var ingen nyhet men det kom också att visa sig att han hade lite att säga till om i vår lilla by med. Goliat var en katt som verkligen trivdes när han var i centrum.

Efter en tids sjukdom visade Goliat tydligt att nu var det dags att säga hej då. Det är alltid svårt att fatta ett sådant beslut och trots att jag visste, från botten av mitt hjärta, att det var rätt beslut så värkte hela kroppen och tårarna forsade. Goliat somande in, lugnt och stilla, i min famn, lördagen den 13 juli 2013, vid ett-tiden.

 

Sov gott mitt älskade hjärta och ett stort tack för att du har berikat mitt liv. Saknden är stor ♥

Goliat 1 Goliat 2

Goliat 4 Goliat 3 

♥ Våra Änglar ♥

sovgott

♥ Sov gott ♥